Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@17:46:36 GMT

دانلود فیلم سینمایی بهتر است یا تماشای آن در سینما؟

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۰۶۰۹۰

دانلود فیلم سینمایی بهتر است یا تماشای آن در سینما؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، از نظر بیش‌تر انسان‌ها، فیلم از انواع مهم هنر به شمار می‌آید. فیلم‌ها قابلیت سرگرم کردن، آموزش، روشنگری و الهام بخشیدن به بیننده را دارند.

عوامل دیداری سینما نیاز به هیچ نوع ترجمه نداشته و قدرت ارتباطات جهانی را به یک محصول تصویر متحرک می‌بخشند. هر فیلم قابلیت جذب مخاطبان جهانی را دارد به‌خصوص اگر از تکنیک‌های دوبله و یا زیرنویس که گفتار را ترجمه می‌سازد، بهره جسته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه هر سال هزاران فیلم در سنمای جهان تولید می‌شود که بخش عمده‌ای را سینمای هالیوود به خود اختصاص داده است. در این میان سینمای ایران نشان می‌دهد که در سال ۸۹ بیشترین تولید را داشته است. از نظر تاریخی نخستین فیلم صدادار فارسی، فیلم دختر لر بود که در سال ۱۳۱۲ خورشیدی توسط اردشیر ایرانی ساخته شد.

هم اکنون بیشتر فیلمهای سینمایی ایران و جهان از سایت‌های بسیاری همچون ویدائو بطور رایگان قابل دانلود و یا مشاهده آنلاین هستند.

این آثار شامل همه آثار بزرگ سینمایی ایران، جهان آثار کلاسیک و مدرن در بیش از ۷ ژانر درام-جنایی-وحشت-تاریخی-جنگی-زندگینامه-کمدی و … است که باید به اینها انواع کارتون‌ها در زانرهای مختلف و غالباً کمدی نیز اشاره کرد. برای دانلود بهترین فیلمهای سینمای ایران و جهان به آدرس‌های زیر مراجعه کنید.

تاریخچه ساخت فیلم‌های ایرانی

سینمای ایران مسیر بسیار پر فراز و نشیبی را در طی سالهای قبل از انقلاب و بعد از آن در دوران جمهوری اسلامی طی کرد ولی رشد سینمای اخلاق گرا در سالهای بعد از انقلاب رشد بیشتری بخود گرفت و آثار فاخر و کم نظیری مانند فیلمهای مرحوم حاتمی کیا و کیارستمی در ژانرهای درام، اجتماعی و جنگی و.. تولید شد که تأثیر عمیقی در پرورش اخلاق و مشی انسانی و دفاع از حق در جوانان دهه‌های ۶۰ و ۷۰ گذاشت.

پس از سال ۱۳۶۲ با تدوین ضوابط فیلمسازی که با توجه به شرایط پس از انقلاب تنظیم شده بود، عناصری چون خشونت و سکس را اجباراً از سینمای ایران خارج ساخت و از طرف دیگر به دلیل مصادره بسیاری از سینماها و شرکت‌های تولید فیلم و اعمال نظارت دولتی بر آنها به طور غیر مستقیم نقش عامل سودآوری در سینما کمرنگ‌تر شد.

این عوامل همراه با تکامل کیفی فیلمسازان دهه پنجاه چون عباس کیارستمی، بهرام بیضایی، مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی تأثیر مثبتی بر روند فیلمسازی در ایران گذاشت که با توجه به محدودیت‌ها، محصولات بدیعی را آفریدند و تحسین منتقدان جهانی را به همراه داشت.

فیلمهای دهه ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ از نظر کیفی و تکنیکی روز بروز در حال بهبود بوده است و آثار بسیار زیبایی در سینمای ایران در ژانرهای مختلف و برای انواع سلیقه‌ها خلق شدند.

در این دهه‌ها البته بمرور مضامین اخلاقی و حماسی جای خود را به مضامین اجتماعی دادند و در سالهای بعد فیلمهایی با مضامین سیاسی نیز ساخته شدند. سینمای کودک طی دهه‌های اخیر حضور پر رنگی نداشت و از این نظر دهه ۶۰ و ۷۰ نقطه عطف سینمای ایران محسوب می‌شود.

با این حال دانلود فیلم بهتر است یا تماشای آن در پردیس‌های سینمایی؟

جواب دادن به این سوال شاید کار راحتی نباشید، چون هر کدام از شیوه‌های تماشای فیلم طرفداران و علاقه مندان مخصوص به خود را دارد و برای افرادی که به راحتی نشستن و تماشای فیلم در آرامش علاقه دارند دانلود فیلم و تماشای آنلاین آن خیلی راحت تر از رفتن و تماشای فیلم در سینما دارد، چون رفتن به سینما مسائل و مشکلات خاص خود را دارد که می‌توان به ترافیک شهری، جای پارک، هزینه بالای بلیط یسنما و دور بودن از پرده سینما را می‌توان عنوان کرد.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4853342

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلم سینمایی فیلم ایرانی فیلم خارجی قیمت دلار همراه اول موبایل بیمه سفرهای نوروزی گروه خودروسازی سایپا قیمت یورو شرکت هواوی هواوی صنعت خودروسازی جاذبه گردشگری سیل سیستان و بلوچستان بانک ملی شرکت های بیمه سینمای ایران دانلود فیلم تماشای فیلم تماشای آن ۶۰ و ۷۰ دهه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد

به گزارش قدس آنلاین، فیلم سینمایی «فسیل» که به‌عنوان پدیده اکران سال گذشته سینماها توانست بخشی از رکوردهای تاریخ سینمای ایران را جابه‌جا کند، حالا در اکران آنلاین (برخط) هم رکورد تازه‌ای را به نام خود ثبت کرد و وارد بخش اشتراک نمایش خانگی شد.

«فسیل» به کارگردانی کریم امینی و تهیه‌کنندگی سیدابراهیم عامریان از روزهای پایانی اسفند سال گذشته اکران آنلاین خود را آغاز کرد و تا به امروز با بیش از ۴۰ میلیون دقیقه بازدید، تبدیل به پربازدیدترین فیلم‌ عرضه شده در فرآیند اکران آنلاین در سال‌های اخیر شده است.

تعداد بلیت‌های فروخته شده برای تماشای آنلاین این فیلم، به عدد ۳۵۸ هزار و ۹۴۵ قطعه و فروش ۲۸ میلیارد و ۵۶۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید.

فیلم «فسیل» با بازی بهرام افشاری، الهه حصاری، هادی کاظمی، ایمان صفا و الناز حبیبی یکی از پرمخاطب‌ترین فیلم‌های کمدی تاریخ سینمای ایران است.

داستان این فیلم از دهه ۵۰ آغاز می‌شود و سرگذشت خواننده‌ای به نام اسماعیل و دوستانش را روایت می‌کند که در طول زمان برای هر کدام اتفاقاتی رخ می‌دهد.

این فیلم در گیشه سینماها نیز فروشی افزون بر ۳۲۴ میلیارد تومان را تجربه کرد و عنوان پرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را به خود اختصاص داد و هم اکنون نیز در «فیلیمو» قابل تماشاست.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار